Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Yerel üreticilerin desteklenmesi ve bu ürünlerin tanıtılması amacıyla kurulan Coğrafi İşaretli Ürünler Standı’nda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da yer aldı.

“DAHA GENİŞ KİTLELERLE BULUŞTURMAYI AMAÇLIYORUZ”

Stantta Seymen Kavunu, Çorlu Kuzu Ciğer Sarma ve Velimeşe Bozası tanıtılırken, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Bölgemizin coğrafi işaretli ürünlerini hemşehrilerimize tanıtıyoruz. Çorlu TSO ile birlikte; Seymen kavunu, kuzu ciğer sarma ve Velimeşe bozası gibi yerel değerlerimizi daha geniş kitlelerle buluşturmayı amaçlıyoruz. Bu ürünler, hem kültürel mirasımızın hem de yerel ekonomimizin önemli birer parçasıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“HEM ÜRÜNLERİMİZİN KALİTESİNİ HEM DE YEREL DEĞERLERİMİZİ ÖNE ÇIKARTIYORUZ”

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da “Coğrafi işaretli ürünlerimiz, hem kültürel mirasımızı yaşatıyor hem de yerel ekonomimizi destekliyor. Bu tür etkinliklerle, hem ürünlerimizin kalitesini hem de yerel değerlerimizi öne çıkartıyoruz” dedi.

Haber / İrem BANÇO