Gözden kaçırmayın

Sınav Koleji yöneticileri, gazetecilerle bir araya gelerek okulu tanıttıSınav Koleji yöneticileri, gazetecilerle bir araya gelerek okulu tanıttı

Mesajında öğrencilere seslenen Prof. Dr. Bülent Şengörür, “Yeni eğitim ve öğretim yılına başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Yükseköğretimde ve bilimde bölgenin parlayan yıldızı Kırklareli Üniversitesi ailesine hoş geldiniz. Sizlere yeni eğitim-öğretim yılımızın başlangıcı münasebetiyle en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

“ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ”

Ülkemizin aydınlık yarınlarında söz sahibi olacak öğrencilerin kaliteli bir akademik ve sosyal hayat sürdürebilmesi, alanında en iyi şekilde yetişmiş, kendine güvenen, yenilikçi, sorumluluk bilincine sahip, hayat boyu eğitimi benimseyen ve  eğitimden aldığı güçle yoğun rekabet ortamının şartlarına uyum sağlayabilen bireysel olarak tahsillerini yapmaları noktasında ellerinden gelen tüm gayreti gösterirken, geleceği inşa edecek gençlerin yetişmelerinde büyük emekleri ve katkıları olan akademisyenler ile idari personelin de en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini kaydeden Şengörür, “2024-2025 eğitim öğretim yılının üniversitemiz, Kırklareli’miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni eder, yeni dönemde kıymetli öğrencilerimiz ile üniversitemizin değerli akademik ve idari personeline başarılar dilerim” dedi.

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ