Gözden kaçırmayın

Çorlu’da organize suç örgütü üyelerine nefes kesen operasyonÇorlu’da organize suç örgütü üyelerine nefes kesen operasyon

Marmaraereğlisi’nde bulunan Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu ile Yeniçiftlik Fatma Erkaya Anaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, öğretmen ve öğrencilerin 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılını da tebrik etti. 

 

ÖĞRETMENLERLE GÖRÜŞTÜ

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, sınıfları da ziyaret ederek eğitim öğretim çalışmalarını yerinde inceledi. Akabinde öğretmenler odasında öğretmenlerle görüşerek "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"nin önemini ifade ettikten sonra bu doğrultuda yapılacak eğitim-öğretim faaliyetlerinde kendilerine başarılar dileyen Dr. Abdülaziz Yeniyol'a Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erdal Aslan eşlik etti.

 

OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Marmaraereğlisi’nde yapımı devam eden okul inşaatlarını gezerek incelemelerde bulundu. Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erdal Aslan ile beraber okul inşaatlarını gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Dr. Abdülaziz Yeniyol, bu kapsamda yapımı devam eden 24 derslikli 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, 8 derslikli Marmaraereğlisi İlkokulu ve 18 derslikli Yeniçiftlik Nizamettin Demirdöven İlkokulu inşaatlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ