Gözden kaçırmayın

Çarşı merkezinde sona yaklaşılıyorÇarşı merkezinde sona yaklaşılıyor

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Park ve Bahçeler Müdürü Gökhan Göç ile birlikte Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı’nda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. 

“ÇEŞİTLİ PEYZAJ DÜZENLEMELERİ YAPILACAK”

Başkan Gencan Akın, yenileme sürecinin detaylarını ve projede yapılacak değişiklikleri açıkladı. Yapılacak düzenlemeler arasında, parkın yeşil alanlarının genişletilmesi, yürüyüş yollarının yeniden düzenlenmesi, dinlenme alanlarının modernize edilmesi ve spor alanlarının güçlendirilmesi yer alıyor. Ayrıca, parkın estetik ve fonksiyonel açıdan daha çekici hale gelmesi için çeşitli peyzaj düzenlemeleri yapılacak.

 

“ŞEHRİMİZİN SOSYAL YAŞAMINA GÜÇLÜ BİR SOLUK GETİRECEK”

Başkan Gencan, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı'ndaki yenileme çalışmalarımızı yerinde inceledik. Gençlerimizin spor yapabileceği sahalar, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları gibi birçok yeni düzenlemeyle vatandaşlarımızın keyifle vakit geçireceği bir atmosfer yaratıyoruz. Parkımız; Edirne halkına huzur dolu, modern ve kullanışlı bir alan tanıyacak, şehrimizin sosyal yaşamına güçlü bir soluk getirecek” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU