Gözden kaçırmayın

Yetenek sınavı sonuçları açıklandıYetenek sınavı sonuçları açıklandı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, “Marmaraereğlisi’nde ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere, hiçbir ayrım gözetmeden bu destekleri sunacağız. Özenle hazırladığımız kırtasiye setleri içerisinde öğrencilerimizin yıl boyunca ihtiyaç duyacakları tüm kırtasiye ürünleri ve yardımcı eğitim materyallerinin yer alıyor. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Bu doğrultuda eğitim alanına desteklerimiz devam edecektir. Yeni eğitim öğretim yılının başta öğrenci ve öğretmenlerimize olmak üzere tüm toplumumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KIYAFET DESTEĞİ SAĞLANACAK

Marmaraereğlisi Belediyesi, üniversite hayatına adım atacak olan kız öğrencilere de destek sunacak. İlçede ikamet eden ve üniversiteye başlayacak olan genç kızlar için ücretsiz kıyafet desteği sağlanacak. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter yaptığı açıklamada, “Üniversiteye başlayacak olan genç kızlarımızın valizlerinde bizim de katkımız olsun istedik. Onlara eğitim hayatlarına adım atarken hem moral hem de eğitim desteği sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

EK HİZMET BİNASINA BAŞVURABİLECEKLER

Yapılan açıklamada “Proje kapsamında Marmaraereğlisi Belediyesi olarak, genç kızların eğitim yolunda karşılaşacakları masrafları hafifletmek ve onlara yeni bir başlangıç yaparken destek olmak amacıyla bu yardımı sunuyoruz. Kıyafet odasından yararlanmak isteyen üniversite öğrencileri, Yeniçiftlik Belediye Ek Hizmet Binası’na başvurarak bu fırsattan faydalanabilecekler” denildi.

Haber / İrem BANÇO