Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Gezici Kent Lokantası’, Çorlu ve Süleymanpaşa’nın ardından dün de Çerkezköy’de konuşlandı.

PERŞEMBE GÜNÜ DE ÇERKEZKÖY’DE OLACAK

Bugün 11.00-15.00 saatleri arasında Kent Park’ta hizmet veren Gezici Kent Lokantası, Perşembe günü de Çerkezköy Kent Park’ta 11.00 ile 15.00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet verecek.

“GEZİCİ KENT LOKANTAMIZ, BU ÇALIŞMALARIN EN SOMUT ÖRNEKLERİNDEN BİRİ”

Bu projeyle Tekirdağlı vatandaşlara sağlıklı, dengeli ve uygun fiyatlı yemek seçenekleri sunduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanında olmayı, onların ihtiyaçlarına kulak vermeyi ve bu ihtiyaçlara çözümler üretmeyi en büyük görevimiz olarak görüyoruz. Ekonomik koşulların zorlaştığı bu dönemde, temel gıda maddelerine erişimin bile birçok aile için bir mücadele haline geldiğini üzülerek görüyoruz. İşte tam da bu noktada, sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak, bu tür sorunlara çözüm arayışına girdik. Gezici Kent Lokantamız, bu çalışmaların en somut örneklerinden biri. Bu proje, aynı zamanda seçim vaatlerimiz arasında da yer alıyordu. Bu sözü yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

 

“GEZİCİ KENT LOKANTAMIZ, BU ÇALIŞMALARIN EN SOMUT ÖRNEKLERİNDEN BİRİ”

Amaçlarının vatandaşların uygun fiyata, besleyici ve lezzetli yemeklere kolayca ulaşabilmesini sağlamak olduğunu kaydeden Yüceer, “Önümüzdeki günlerde farklı mekânlarda da bu gezici kent lokantamız hizmet vermeye devam edecek. Bu projeyi, Tekirdağ'ın her köşesinde ihtiyaç sahipleriyle buluşturacağız. Tekirdağ halkı, Tekirdağlılar çok daha iyisine layık. Dolayısıyla yemeklerin sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda besin değeri açısından yüksek kalitede olmasına da özellikle dikkat ettik. En iyi şartlarda üretilip, hijyen standartlarına en üst düzeyde riayet edilerek servis ediyoruz. 4 çeşit yemeği 50 TL’ye vatandaşlarımıza sunuyoruz. Hemşehrilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla vereceğimiz Gezici Kent Lokantamızın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU