Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Sünnet şöleni öncesinde Marmaraereğlisi Atatürk Meydanında çocuklar ve aileleri ile Belediye Başkanı Onur Bozkurter’in katılımıyla kortej düzenlendi. Korteje palyaçolar ve maskotlar da eşlik etti.  Çocuklar için özel olarak düzenlenen etkinliklerde sihirbaz gösterisi büyük ilgi görürken, maskotlarla yapılan eğlenceler, yüz boyama, pamuk şeker ile patlamış mısır ikramları da beğeni topladı.

“EN MUTLU ANLARINI PAYLAŞIYORUZ”

Sünnet çocukları ve ailelerine Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter tarafından çeşitli hediyeler verildi. Bozkurter, “Bugün, çocuklarımızın ve ailelerinin en mutlu anlarını paylaşıyoruz, onlara destek olmak bizim için çok önemli. Allah tüm çocuklarımıza güzel bir gelecek nasip etsin, onların damatlıklarını da göstersin, vatana millete hayırlı birer vatandaş olsunlar” dedi.

 

 

HEDİYE TAKDİM ETTİ

 Başkan Bozkurter, etkinliğin gerçekleşmesinde destek veren Optimed Sağlık Grubu Çorlu Optimed Hastanesi’nden Op. Dr. Hakan Sunal ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Ece Osmanoğlu’na da hediye takdim etti.

Haber / Erdal AYDIN