Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın, 8. organizasyonunda da esnaf KOBİ’leri, büyük sanayicileri ve iş insanlarını bir araya getirdiğini kaydeden Çetin, bölgede güçlü tedarik zincirinin kurulmasının önemine dikkat çekti.

“GÜÇLÜ TEDARİK ZİNCİRİNİN KURULMASI ADINA YOL GÖSTERİCİ”

Bu fuarın, sadece Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve çevresindeki sanayiciler için değil, aynı zamanda ulusal ve uluslararası yatırımcılara da kendini tanıtmak isteyen firmalar için de büyük bir önem taşıdığını söyleyen Çetin, “Fuarımız, sanayicilerimizin ve KOBİ’lerimizin yenilikçi yaklaşımlarını, Ar-Ge yatırımlarını ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmelerini sağlayarak, kendilerini geliştirme ve güçlü tedarik zincirinin kurulması adına yol gösterici olmaktadır” dedi.

“İHRACAT POTANSİYELİNE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Katılımcı firmalardan oldukça olumlu geri dönüşler aldıklarını söyleyen Çetin, “Üretim üssü bölgemizde Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, Trakya bölgesinin ekonomik gücünü ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bizler, Türkiye’nin en büyük üretim üslerinden biri olan Çerkezköy’de böylesine önemli bir organizasyonu düzenlemekten onur duyuyoruz. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese, katılımcılara ve destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Fuarın, sanayicilerin ve KOBİ’lerin kendilerini tanıtma, yeni iş birliklerine imza atma ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etme fırsatı sunduğunu görmenin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Çetin, “Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın Trakya’da tek olmasının getirdiği ayrıcalıkla, bölgemizin sanayi ve ihracat potansiyeline katkı sağlamaya devam edeceğiz. Limanlara yakınlığı, hızlı tren hattının bulunması, yurt dışına yakınlığı ile üyelerimizin ihracat potansiyeline katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber / İrem BANÇO