Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Müsabakalar Velimeşe Mahallesi Ergene Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak. 2024-2025 Sezonu Ergene Kaymakamlığı Geleneksel Kamu Kurumları, Sanayi ve Sivil Toplum Kuruluşları Arası Voleybol Turnuvası’na ilçedeki kamu kurumları, sanayi ve sivil toplum kuruluşları, kamu yararına çalışan dernekler, vakıflar, oda başkanlıkları çalışanları yada üyelerinin oluşturduğu takımlar katılabilecek.

MÜSABAKALAR ERGENE’DE OYNANACAK

Müsabakalara 24 yaş ve (2000 yılı doğumlu ve daha büyük doğumlular) üstü tüm kişiler katılabilecek. Tamamı 24 yaşında ve aralığında olan sporcuların oluşturduğu takımlar turnuvaya dahil edilmeyecek. Takımlar en fazla 20 Kişide oluşan Erkek yada Kadın-Erkek katılım listesi ile ve özel bir takım ismi ile müracaat edecekler. Takımlarda lisanslı ya da lisanssız tüm sporcular yer alabilecek. Turnuva katılım formlarının son teslim tarihi ise 23 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 17.00 olarak belirlendi.

MÜSABAKALAR 27 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

Turnuva 27 Eylül 2024 - 1 Şubat 2025 tarihleri arasında yapılacak. 25 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da Ergene Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda fikstür çekimi yapılacak. Tüm müsabakalar 5 set üzerinden oynanacak ve 3 set kazanan maçı kazanmış sayılacak. Final müsabakaları neticesinde dereceye giren ilk dört takıma kupa ve çeşitli hediyeler verilecek.

Haber / Erdal AYDIN