Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda geçtiğimiz meclis toplantısında Mustafa Can Ekiciler’in oturduğu yer Ekiciler’in fotoğrafı ve karanfiller ile donatıldı. Toplantıda konuşan Volkan Nallar, yaşanan menfur saldırı sonrası olayın üzüntüsünü hala yaşadığını belirterek “Mustafa benim hem kuzenim, hem kardeşim, hem il başkan yardımcım, hem belediye meclis üyemdi. Tabiri caizse elimde büyüdü diyebilirim. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Özellikle beni her çıktığım yolda; Tekirdağspor'da olsun il başkanlığımda, belediye başkan adaylığımda, ‘Abi sonuna kadar yanındayım’ dedi ve memleket için çok hayırlı birisiydi. Hatta yakın zamanda 2.500 dönüm olan tarım arazilerimizi 2 tane eski traktörle biçemeyeceğimiz için hiç söylemeden Serkan Eriş ile Tarım Komisyonu’nda olan arkadaşlarımızdan özellikle rahmetli Mustafa kardeşim kendi iş makinelerini belediyeye ait arazilere sürerek 2500 dönüm alanda ürünü elde etti ve ofise teslim etti. Sera ile alakalı da çok güzel projeleri vardı. ‘Abi seni rahatlatacağım, belediyeye para kazandıracağız, merak etme. Her şey çok güzel olacak.’ diye söyleyip duruyordu” dedi. Başkan Nallar, olayın suçlularının serbest bırakılmasına da tepki göstererek “Baro başkanımızla da görüştük. Biz de bu konuda takipçisi olacağız. Tüm mahkemelere de katılacağız. İnşallah gerekli cezayı alacak. Baktığın zaman yaşı küçük. Ama yasaları hepimizden çok iyi biliyorlar. Ailesi de malum. ‘2 sene, 3 sene, 5 sene yatar çıkarım. Ondan sonra aslanlar gibi olurum. Çorlu beni tanıyacak. Tekirdağ'a beni tanıyacak.’ diye bağırıyormuş adliye koridorlarında. ‘Aslanlar gibi de abilik yaparım peşimden koşarlar’ diyormuş. Ama biz kardeşimizin kanını öyle bırakmayacağız. Adli olarak bütün mahkemelere katılacağız. Gerekli cezayı alması için ben adalete inanıyorum. İnşallah hatadan dönülür. En kısa zamanda belinde tabancayla gezen arkadaş da taksici arkadaş da gerekli mahkemelerde hesabını verirler ve cezalarını alırlar” dedi.

 

“ADI YAŞATILACAK”

Volkan Nallar, genç yaşta hayatını kaybeden Süleymanpaşa Belediye Mustafa Can Ekiciler’in adının yaşatılması konusunda çalışmaları olduğunu ve Ekiciler’in ailesinin de bu noktada devreye girip yurt yada kreş yapmak istediklerini belirtti. Volkan Nallar’ın konuşmasının ardından daha önceden kamuoyuna ilan edilen meclis gündem maddeleri, gündem maddelerinin ilanından sonra müdürlüklerden gelen gündem harici maddeler, Süleymanpaşa Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısında ihtisas komisyonlarına havale edilen maddelerle ilgili komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı. Ekim ayı olağan toplantısı 1 Ekim Salı yapılacak.

Haber / Menşure KARDEŞ