Gözden kaçırmayın

Başkan Bulut, park açılışını çocuklarla yaptı Başkan Bulut, park açılışını çocuklarla yaptı 

İlk olarak Kırklareli Valisi Birol Ekici’yi makamında ziyaret eden Kaya, ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya, okullarda uyum haftası inceleme ziyaretleri kapsamında Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve TOBB Sosyal Bilimler Lisesi’ni de ziyaret ederek yeni döneme hazırlık kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Okulların 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına hazırlık durumu ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Kaya, okul müdürleri ve ilçe müdürleriyle toplantılar yaparak Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili soruları yanıtladı. Kaya’ya ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun eşlik etti.

 

KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya'nın başkanlığında, İl Millİ Eğitim Müdürü hilal Liliyar Özefsun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve merkez okul/kurum müdürlerinin katılımıyla İl Koordinasyon Toplantısı da düzenlendi. Gerçekleştirilen toplantıda Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin Türk eğitim sistemine getirdiği yeniliklere vurgu yapan Kaya, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başarılarla dolu ve belirlenen hedeflere ulaşılan bir yıl olmasını diledi.

Haber / Menşure KARDEŞ