Gözden kaçırmayın

Ertuğrul Fırkateyni şehitleri anıldıErtuğrul Fırkateyni şehitleri anıldı

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Ulaş Gürkan, Zabıta Teşkilatının toplum içerisinde gerçekleştirdiği görevlerin önemine vurgu yaptı.

“7/24 VATANDAŞLARIMIZA HİZMET VERİYOR”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer de Zabıta Haftası Çelenk Sunma Töreni sonrasında açıklamalarda bulundu. Zabıta teşkilatının vatandaşların güvenliği, sağlığı ve mutluluğu için çalıştığını kaydeden Yüceer, “Çalışkan ve fedakâr zabıta personelimiz, 7 gün 24 saat çalışma esasına göre mesai kavramı olmaksızın vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Zabıta personelimiz, vatandaşlarımız ile kurumumuz arasında köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşlarımızın güvenliği, sağlığı ve mutluluğu için çalışan Zabıta Teşkilatımız, halk ile her zaman iç içe olmasından dolayı Büyükşehir Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağı durumundadır” dedi.

 

“ŞEHRİN DÜZEN VE REFAHI İÇİN VAZGEÇİLMEZ”

Zabıtanın emeği ve gayretinin şehrin düzen ve refahı için vazgeçilmez olduğunu vurgulayan Yüceer, “Bu duygu ve düşüncelerle, Zabıta Teşkilatımızın 198. Kuruluş yıldönümünü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası'nı kutluyor, zabıta teşkilatımızın tüm üyelerine başarılı ve huzurlu bir çalışma yılı diliyorum” dedi.

Haber / Erdal AYDIN