Gözden kaçırmayın

Ertuğrul Fırkateyni şehitleri anıldıErtuğrul Fırkateyni şehitleri anıldı

İlk olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürleri tarafından karşılandı.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şeref Defterini imzalayan Kaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımlarıyla düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına başkanlık ederek Tekirdağ’ın 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına hazırlık durumuna ilişkin İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’dan brifing aldı. Kaya, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretmen Eğitimleri ile Velivizyon Projesi kapsamında Tekirdağ’da yapılan çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

OKULLARI ZİYARET ETTİ

Saha ziyaretleri kapsamında okulların 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına hazırlık durumunu yerinde incelemek, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla Süleymanpaşa’da bulunan Ticaret ve Sanayi odası İlkokulu, Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu ile Trakya Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Kaya, öğretmenleri ve okul yöneticilerini dinleyerek sahada yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldı.

 

 

VALİ VEKİLİNE ZİYARET

Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol ile birlikte Tekirdağ Vali Vekili Kaan Peker’i de ziyaret ederken, ziyarette eğitim öğretim faaliyetleri konusunda istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. Ardından Çorlu’daki okulların 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına hazırlık durumunu yerinde incelemek, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla Borsa İstanbul Fen Lisesi ile Atakent İlkokulunu ziyaret ederek yönetici ve öğretmenlerle buluşan Kaya, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.

ÇORLU’DA OKUL MÜDÜRLERİYLE BULUŞTU

Çorlu Okul Müdürleri toplantısına katılan Kaya, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Öğretmen Eğitimleri ve Velivizyon Projesinin önemine bir kez daha vurgu yaparak okul müdürleriyle bakanlığın çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ