Gözden kaçırmayın

Ertuğrul Fırkateyni şehitleri anıldıErtuğrul Fırkateyni şehitleri anıldı

Açılış ve yoklamanın ardından toplantının ilk gündem maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün kurulması ve kurulacak olan Müdürlüğün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin onaylanması konulu yazı görüşülecek.

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN YAZILAR GÖRÜŞÜLECEK

İlgili yazının görüşülerek karara bağlanmasının ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün kapatılarak Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün kurulması ve kurulacak olan Müdürlüğün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin onaylanması konulu yazı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan 12 adet Dolu Kadro değişikliği yapılması konulu yazı görüşülecek.

HİSSE SATIŞLARI GÖRÜŞÜLECEK

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan 1 adet Boş Kadro değişikliği yapılması konulu yazının görüşülmesinin ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Belediye Hisselerinin hissedarlara satılması konulu yazısı görüşülecek. Toplantının son gündem maddesinde de İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan Atatürk Mahallesi 1242 ada 25-26-27-28 ve 29 parseller ile 3039, 3040, 3072 ve 3074 parsele ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği konulu yazı görüşülecek.

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ