Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Bugün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda düzenlenen kura çekimine Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Mangır ve Sedat Çolak ile fuara katılacak firmaların temsilcileri katıldı. Kura çekiminde konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Çerkezköy Endüstriyel Fuarı bölgemizde güçlü tedarik zincirinin kurulması adına büyük bir öneme sahip” dedi. Fuarda dikkat edilmesi gereken unsurlara da değinen Çetin, atılması gereken adımları anlattı.

“GEREKEN HER ADIMI ATACAĞIZ”

Başkan Çetin, oda üyelerinin networklerini genişletmesi, yeni ticari anlaşmalara imza atması adına gereken her adımı atacaklarını kaydederek, “Geldiğimiz ilk gün söylediğimiz gibi esnaf, tüccar sanayici kazanacak sözümüzün gereği olan her adımı atıyoruz. Sizlerin kazançlarının artması, yeni ticari anlaşmalar imzalaması öncelikli hedefimiz. Bölgemizde güçlü tedarik zincirinin kurulması, sanayicilerimiz ile KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarını bölgemizden karşılayabilmesini istiyoruz” dedi.

“BİRÇOK YABANCI ZİYARETÇİ DE YER ALACAK”

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın bölgede tedarik zincirinin oluşmasının yanı sıra ihracata açılma yönünde de önemli imkan sağlayacağını vurgulayan Çetin, 8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nda birçok yabancı ziyaretçinin de yer alacağını ifade etti. Yurtdışından gelen ziyaretçiler ile kurulacak iletişimin, ihracat adımlarının atılması yönünde önemli eşik olacağını kaydeden Çetin, fuarın herkese hayırlı, bol ve bereketli kazançlar sağlamasını diledi. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in konuşmasının ardından kura çekilerek katılımcı firmaların fuarda yer alacağı stantlar belirlendi. Kura çekiminin ardından da ÇTSO İhracat Danışmanı Dr. Ali İhsan Özeroğlu, fuar ile ilgili bilgi verdi.

Haber / Buse AKIN