Gözden kaçırmayın

Teleskopla Gece Gözlemi yaptılarTeleskopla Gece Gözlemi yaptılar

Edirne’de İbrahim Ay Caddesi Plevne İlkokulu ile Acar Park arasındaki bölgede bozulmuş ve tahrip olmuş üstyapı yenileniyor.

YAYALARIN DA GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYACAK

Çalışmaları yerinde inceleyen Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, cadde üzerinde yapılacak iyileştirmelerin sadece trafik akışını düzenlemekle kalmayıp, aynı zamanda yayaların da güvenliğini sağlayacağını dile getirdi.

“EN İYİ HİZMETİ SUNMAYA KARARLIYIZ”

Şehrin en yoğun caddelerinden biri olan İbrahim Ay Caddesi'nde büyük bir yenileme çalışmasına imza attıklarını kaydeden Gencan Akın, “Plevne İlkokulu ile Acar Park arasında sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirerek hem trafik güvenliğini arttırıyor hem de sürüş konforunu en üst seviyeye çıkarıyoruz. Yürüttüğümüz üstyapı çalışmalarımızla, şehrimizin çehresini değiştirmeye ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya kararlıyız” dedi.

PLANLANAN TAKVİME GÖRE İLERLEYECEK

Proje sürecinde yaşanabilecek olası aksaklıkların en aza indirilmesi için gereken tüm tedbirlerin alındığını dile getiren Gencan Akın, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerleyeceğini ifade etti. İncelemelerde Belediye Başkan Yardımcısı Okan Gökerküçük ve daire müdürleri de yer aldı.

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ