Gözden kaçırmayın

Teleskopla Gece Gözlemi yaptılarTeleskopla Gece Gözlemi yaptılar

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 102 yıl önce yazılan 30 Ağustos Destanı,  Zafer Yürüyüşü ile anılacak, tarihe ışık tutan bu zafer Edirne’de büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlanacak.

ZAFER YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENECEK

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Zafer Yürüyüşü, 30 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de Şükrüpaşa İlkokulu önünden başlayacak; Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilecek Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam edecek. Edirne’nin tarihi boyunca birçok zorluğu aşan, dirençli ve kararlı bir şehir olduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, tüm Edirne halkını Edirne Belediyesi tarafından organize edilen Zafer Yürüyüşü'ne davet etti.

YÜRÜYÜŞE DAVET ETTİ

Edirne’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten ve değerlerinden aldığı güçle, büyük zaferin ışığında ilelebet parlayamaya devam edeceğini kaydeden Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, “Şanlı Zaferin Yolunda, Edirne’nin her köşesinden yükselen zafer coşkusunu yüreğimizde hissedecek, atalarımızın bize emanet ettiği bu güzel şehri hep birlikte daha da ileriye taşıyacağız. Birlik ve beraberlik içinde, el ele vererek, ülkemizi daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle anıyor; aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.  Başta geleceğimizin teminatı gençlerimiz olmak üzere 7’den 70’e tüm hemşehrilerimi bu anlamlı günde bir arada olmaya ve Zafer Bayramı’nı hep birlikte kutlamaya davet ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun!” dedi.

Haber / Erdal AYDIN