Gözden kaçırmayın

Taş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadıTaş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadı

Sınıf öğretmeni olan ve yıllarca ülkemizin pek çok bölgesinde öğretmen ve yönetici olarak görev yaptıktan sonra emekli olan Nihat Gökmen, Çerkezköy 3. Kitap Fuarı’nda okurları için kitaplarını imzalıyor.

“KİTAPLARIMIN SAYISI 50’Yİ BULDU”

Çerkezköy’de daha önce düzenlenen fuarlara da katıldığını, bu yıl yeniden Çerkezköylülerle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Nihat Gökmen, “İlk kitabımı 2000 yılında yayınladım. Bugüne kadar yazmış olduğum kitap sayısı 50’yi buldu. Okul öncesi çocuklarına, ilkokul çocuklarına, ortaokul çocuklarına, edebiyatına ilgi duyan gençlere ve yetişkinlere hitap eden kitaplarım var” dedi. Masal, öykü, roman türünde kitaplarının olduğunu söyleyen Gökmen, “Fantastik ve bilim kurgu romanlarımın yanında gerçek hikayeleri kaleme aldığım romanlarım da var. Şu an ülkemizde milyonlarca okuyucum var. Kitaplarım çocuklarımıza, gençlerimize birinci derecede okuma sevgisini aşılayarak kitap okuma alışkanlığını kazandıran, onları hayata hazırlayan, okula hazırlayan, onlara bilgi yükleyen hayata daha farklı açılardan bakmalarını sağlayan konularla dolu” dedi.

“ÇOCUKLAR, GENÇLER OKUDUKÇA AYDINLANACAK”

Genellikle bir kitabını alan ve beğenen okuyucunun sonrasında da farklı kitaplarını almayı tercih ettiğini söyleyen Gökmen, “Bu da beni mutlu ediyor. Ülkemin çocukları, gençleri okudukça aydınlanacak. Kendi benliklerini kendi kişiliklerini bulacak ve kendisini ailesini toplumuna ülkemize daha faydalı birer insan olacaklardır. Ben herkesi daha çok kitap okumaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

1 EYLÜL’E KADAR ÇERKEZKÖY’DE

Çerkezköy 3. Kitap Fuarı’nda hem okurları için kitaplarını imzalayan hem de onlarla kitapları üzerine sohbet eden yazar Nihat Gökmen, 1 Eylül’e kadar Çerkezköy’de kitapseverlerle buluşmaya devam edecek.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU