Gözden kaçırmayın

Taş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadıTaş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadı

Çerkezköy Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 320 çocuk için Pazar günü saat 18.00’de Tepe Piknik Alanı’nda şölen düzenlendi.

 

 

ÇEŞİTLİ İKRAMLARDA DA BULUNULDU

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, Belediye Meclis Üyeleri, sünnet olan çocuklar ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı sünnet şöleninde çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Çocuklar kendileri için hazırlanan şişme oyun gruplarında animatörler eliğinde gönüllerince eğlenirken, Belediye Başkanı Vahap Akay da çocuklarla yakından ilgilendi. Sünnet olan çocuklar ve aileleri ile bir araya geldiklerini belirten Akay, “Burada tüm çocuklarımız çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğleniyorlar. Çocuklarımıza günün anısına çeşitli armağanlar veriyoruz. Bu vesile ile çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluklarına ortak oluyoruz” dedi.

 

 

Haber / Buse AKIN