Gözden kaçırmayın

Taş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadıTaş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadı

Kapaklılı yazar Haluk Ecevit, Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Çerkezköy Kitap Fuarı’nın ikinci gününde okurlarıyla buluştu.

6 KİTABI OKUYUCU İLE BULUŞTU

Hem çocukluk anılarını hem de bire bir yaşamadığı fakat büyükler tarafından kendisine anlatılan efsaneleşmiş, köyde anlatılagelen hikayeleri, anıları derlediği ‘Maşatlığa Kırlayan Kızan’ isimli ilk kitabında Trakya’nın kültürünü yöresel dille anlatan; kendi hayatından öyküleri derlediği ve bu toprakların insanlarının başından geçen ilginç olayları kaleme aldığı ‘Canım Kardeşim’ isimli ikinci kitabını 2016 yılında okuyucu ile buluşturan, çocuklar için ‘Kayıp Zaman Çocukları’ ve ‘Kral Amatokos’un Altın Maskesi’ isimli kitapları kaleme alan, 2020 yılında göçmenliği ruhundan silip atamayan ama Trakya'nın kadim yaşam biçimi ile birleştiren insanların hayatlarını anlattığı ‘Darmaperuşan’ kitabı piyasaya çıkan Haluk Ecevit’in Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla yazdığı ‘Atam’a Sorular Sordum Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ulu Önder’e 100 soru’ isimli altıncı kitabı da geçtiğimiz yıl kitap raflarındaki yerini aldı.

KİTAPLARINI İMZALADI

Kapaklılı Yazar Haluk Ecevit, cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında fuar alanında düzenlenen imza günü etkinliğinde, okurları için kitaplarını imzaladı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU