Gözden kaçırmayın

Taş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadıTaş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadı

Açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Memiş ve Gökay Keleşoğlu, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Beyza Kurt, Abdullah Şakrak, Cevdet Aykaç, Aynur Sezer, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan, Çerkezköy Kent Konseyi eski Başkanı Funda Serfiçe ve kitap severler katıldı.

 

 

AÇILIŞI BAŞKAN AKAY YAPTI

Kurdele keserek 3. Kitap Fuarı’nın açılışını yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 23 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarın hayırlı olmasını temenni etti. Açılışın ardından Başkan Akay, stantları tek tek ziyaret ederek yayınevlerinin görevlileriyle sohbet ederken, stantlarda satışa sunulan kitapları da inceleyerek bilgi aldı.

 

 

YAZARLAR OKUYUCULARLA BULUŞUYOR

Fuarın ilk gününde yazarlar Emel Başer, Yasemen Altay Görür ve Meryem Kula Piriçdane okuyucularla buluşarak kitaplarını imzaladı. 24 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’de düzenlenecek imza gününde yazar Mine Söğüt okurlarıyla buluşacak. Adalet Cimcoz/Bir Yaşamöyküsü Denemesi, Beş Sevim Apartmanı, Sevgili Doğan Kardeş, Kırmızı Zaman, Aşkın Sonu Cinayettir/Pınar Kür’le Hayat ve Edebiyat, Şahbaz’ın Harikulade Yılı 1979, Dolapdere/Kürt Kediler Çingene Kelebekler, Madam Arthur Bey ve Hayatındaki Her Şey, Deli Kadın Hikâyeleri, Darbeli Kalemler, Gergedan/Büyük Küfür Kitabı, Alayına İsyan, Başkalarının Tanrısı isimli kitapların yazarı Mine Söğüt, kitaplarını Çerkezköylü okurlar için imzalayacak. Yazarlar Haluk Ecevit, Burcu Harmanşah ve Duru Güldeniz de 24 Ağustos Cumartesi günü fuarda kitaplarını imzalayacak.

 

 

KİTAPLARINI İMZALAYACAKLAR

25 Ağustos Pazar günü Hayri Varol, Nilgün Zaimoğlu, Zehra Ayvaz ve Ayşenur Dürlü, 26 Ağustos Pazartesi günü Mücahit Yılmaz ve Ali Lidar, 27 Ağustos Salı günü Nazmi Metin, 28 Ağustos Çarşamba günü Emine Sarıkaya ile gazetemiz yazarlarından Fahrettin Masum Budak, 30 Ağustos Cuma günü Ersin Saçar, Meral Çetin ve Elif İpek Selduman, 31 Ağustos Cumartesi günü Muharrem Kalkan, Recep Atmaca ve Reyhan Yıldız Eren, 1 Eylül Pazar günü de Tuğba Paçaman okuyucularıyla buluşup, kitaplarını imzalayacaklar.

 

 

FUAR BOYUNCA OKUYUCULARLA BİR ARADA OLACAKLAR

Yazarlar Nihat Gökmen, Semir Bolat, Davut Tunçbilek ve İlker Günaçgün ise fuar boyunca Çerkezköy’de okuyucularıyla bir arada olacak.

 

 

İLBER ORTAYLI İLE SÖYLEŞİ

6. Kültür Sanat Festivali kapsamında tarihçi, akademisyen ve yazar İlber Ortaylı da 28 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan söyleşide Çerkezköylülerle bir araya gelecek.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU