Gözden kaçırmayın

Vali Ekici’den fabrika ziyaretiVali Ekici’den fabrika ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, Kırklareli’nde saha çalışmaları kapsamında toplumun farklı kesimlerinin temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Önceki gün CHP Babaeski İlçe Başkanlığı’nda Olağan Halk Toplantısı'na katılarak partililerle bir araya gelen Vecdi Gündoğdu, güncel siyasi olayları değerlendirirken, saha çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Gündoğdu ardından Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'ni, Babaeski Ziraat Odası Başkanlığı'nı ve Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

 

 

ÜRETİCİ DE TÜKETİCİ DE FERYAT EDİYOR

AK Parti’nin 22 yıldır uyguladığı hatalı tarım politikaları nedeniyle üreticinin de tüketicinin de feryat ettiğini kaydeden Gündoğdu, “Üreticinin tarlada, bahçede para etmeyen ürünleri, markette, pazarda cep yakıyor. Dünyada gıda fiyatları düşerken ülkemizde artmaya devam ediyor.  Üretim planlamasını yapması gereken ilgili Bakanlık, hem üretim planlamasını yapmıyor hem de utanmadan sıkılmadan çiftçiyi ‘Planlama yapmadan ekiyorsunuz’ diyerek suçluyor. Bu anlayış kendi çiftçisini yok sayıp, yabancı çiftçiyi koruyan çarpık bir anlayıştır.  Sorunları çözmekten uzak, yorgun ve yıpranmış iktidarın artık milletimize, çiftçimize, emekçimize, esnafımıza, emeklimize vereceği bir şey kalmamıştır. Dertlere derman olmak için CHP halkın yanında olmaya devam edecektir” dedi.

Haber / Buse AKIN