Gözden kaçırmayın

Vali Ekici’den fabrika ziyaretiVali Ekici’den fabrika ziyareti

Bir araştırma şirketi; Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Ege, Akdeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde milletvekillerinin çalışmalarını değerlendirdiği bir anket çalışmasının sonuçlarını açıkladı.

ANKET ÇALIŞMASI YAPILDI

Yapılan çalışmaların '28. Dönem Milletvekilleri Performans Ölçümü' raporuna göre en başarılı milletvekilleri belirlendi. Marmara Bölgesinde 171 milletvekili arasında yapılan çalışmalar sonucunda Trakya Bölgesi’nden tek milletvekili sıralamaya girmeyi başardı. CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Marmara Bölgesi milletvekilleri arasından (171 Milletvekili) yüzde 20,0 ile 15. sırada yer aldı.

“CANLA, BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gündoğdu, Trakya Bölgesindeki 15 milletvekili arasından en başarılı milletvekili sıralamasına (Tekirdağ, Edirne, Kırklareli) girmeyi başaran tek milletvekili oldu. Meclis çalışmaları, bölgesel çalışmalar ve halkla ilişkilerin değerlendirildiği ve illerin en başarılı milletvekillerinin belirlendiği çalışmada kendi illerinde yüzde 20’nin üzerinde başarı sağlayan milletvekilleri sıralamaya girdi. 15’inci sırada yer alan Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Trakya Bölgemizde başarı listesine giren tek milletvekili olmanın gururuyla halk için, halkın içinde, halkımızla birlikte canla, başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Haber / Buse AKIN