Gözden kaçırmayın

Vali Ekici’den fabrika ziyaretiVali Ekici’den fabrika ziyareti

Milletvekili Vecdi Gündoğdu, önceki gün de Babaeski’de Atatürkçü Düşünce Derneği Babaeski Şubesi, Babaeski Balkan Türkleri Dayanışma Derneği, Emekli-Sen Babaeski Şubesi, Cem Vakfı Babaeski Şubesi ve Babaeski Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

 

 

“GEÇİM SIKINTISI DA ARTIYOR”

Çarşıda, pazarda, tarlada ekonomik darboğaz günden güne derinleşirken yurttaşların geçim sıkıntısının da arttığını belirten Gündoğdu, “Çalışanlar, emekliler ay sonunu getirebilmek çırpınıyor. Alın terini verimli toprağına akıtan çiftçimiz, bin bir emekle yetiştirdiği ürünleri çürümeye bırakmak ile yok fiyatına satmak arasında seçim yapmaya zorlanıyor. AK Parti’nin sermayeyi, varlıklıyı önceleyen, yükü vatandaşın sırtına vuran politikaları yoksulluğu ve işsizler ordusunu büyütmeye devam ediyor” dedi.

“CHP HALKINYANINDA OLMAYA DEVAME DECEK”

22 yıldır kötü yönetilen ekonominin bedelini milyonlarca yurttaşın ödemeye başladığını kaydeden Gündoğdu, İktidar kendi yarattığı ekonomik krizin faturasını çalışanlara işsizlik, emekliye yoksulluk, çalışana fakirlik olarak ödetemez, ödetmemelidir. Dertlere derman olmak, sorunlara çözüm bulmak için CHP halkın yanında olmaya devam edecektir” dedi.

Haber / İrem BANÇO