Gözden kaçırmayın

Eğitime hayırsever desteğiEğitime hayırsever desteği

Programda konuşan Trakya Üniversitesi 9. ve 10. Dönemi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler’i tebrik ederek “Sayın Prof. Dr. Mustafa Hatipler hocamı can-ı gönülden kutluyorum. 11. dönem Rektörlüğü inşallah hocamla birlikte başlıyor. 8 yıl burada iyi günde, kötü günde bir mücadele gösterdik. Ekibimizle beraber pek çok alanda iyileşmeler sağlayarak üniversitemizi hep ileri taşımaya çalıştık” dedi.

 

 

“HER KONUDA YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bu işin fedakârlık ve büyük sorumluk gerektiren bir iş olduğunu belirteren Tabakoğlu, Hatipler ’in Trakya Üniversitesini daha ileri taşıyacağını ifade ederek “Üniversitemizin değerli hocasının bu görevi almasından gurur duyuyoruz. Cenabı Hak yâr ve yardımcısı olsun, her zaman her konuda yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“BAYRAĞI DAHA İLERİ TAŞIMAK İSTİYORUZ”

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun Rektörlüğü döneminde hep birlikte omuz omuza çalıştıklarını belirten Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler de “Hem Erhan Hoca’ya, hem de daha önceki rektör hocalarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki bizim için veda yok, vefa var. Bugünkü toplantı da veda değil, vefa toplantısıdır. Şimdiye kadar nasıl birlikte güç birliği yaptıysak, bugünden itibaren de bu güç birliğini sürdüreceğiz. Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’ndan devraldığımız bayrağı yükselterek daha ileri taşımak istiyoruz. Bu uğurda çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz” dedi. Tören, mühür ve hediye takdiminin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber / İrem BANÇO