Gözden kaçırmayın

Taş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadıTaş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Çocuklarımızın okul öncesi döneme sağlıklı bir şekilde adapte olabilmesi için Çerkezköy Kadın Danışma Merkezimizde düzenlenecek olan Okul Öncesi Uyum Atölyesi’ne tüm 48-71 aylık miniklerimizi bekliyoruz!” denildi.

KATILIM ÜCRETSİZ

26-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Okul Öncesi Uyum Atölyelerinin sabah ve öğlen olmak üzere iki oturumda gerçekleştirileceğini belirtilerek, “Atölye kapsamında; ebeveynlerden ayrılma, güven sağlama, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme gibi önemli kazanımlar hedefleniyor. Katılım ücretsizdir, sınırlı kontenjan için hemen arayın!” denildi. Atölye içerisinde ‘ebeveynden ayrılma, güven sağlayabilme, duygu, düşünce ve isteklerini ifade edebilme, grup-okul-sınıf kurallarının farkında olabilme, işbirliği, paylaşma, hoşgörü, bekleme ve izin alma kavramlarının farkında olabilme kazanımlarına öncelik verileceği ifade edildi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU