Gözden kaçırmayın

Taş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadıTaş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadı

Bu yıl 6’ncısı düzenlenecek Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni kapsamında sünnetleri yapılan 320 çocuğa sünnet kıyafetlerinin dağıtımı yapıldı. 

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİ”

Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Ana Hizmet Binası ve Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde 320 çocuğa sünnet kıyafetlerinin dağıtıldığını kaydederek, “Çerkezköy Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni’nin bu yıl 6’ncısını yapıyoruz. Sünnet Şölenimiz kapsamında bu yıl bizlere başvuran 320 çocuğumuzun sünnetlerini steril ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirdik ve kıyafetlerinin dağıtımını tamamladık. 24 – 30 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 6. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda 25 Ağustos Pazar günü saat 18.00’da Sünnet Şöleni düzenlenecek. 25 Ağustos Pazar günü Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanımızda düzenleyeceğimiz Sünnet Şölenimizde sünnet olan yavrularımız ve aileleri ile bir araya gelerek unutulmaz bir gün geçireceğiz. Çeşitli aktiviteler ve eğlencelerin olacağı Sünnet Şölenimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ