Gözden kaçırmayın

Taş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadıTaş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadı

Açılışından bu yana 110 binden fazla vatandaşı Çerkezköy Belediyesi Sarbak Metal Andon Arakelyan Kent Kütüphanesi’nde ağırladıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, haftanın 7 günü 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet veren ve 24 bine yakın eserin bulunduğu kütüphaneye bu zamana kadar 7 bine yakın vatandaşın üye olduğunu söyledi.

“GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEKLER”

Akay, Çerkezköy Belediyesi Sarbak Metal Andon Arakelyan Kent Kütüphanesi’nin ziyaretçi sayısının her geçen gün daha da arttığını kaydetti. Kent Kütüphanesi’nin daha yaşanılabilir bir Çerkezköy olma yolunda tüm vatandaşlara hizmet ettiğini ifade eden Akay, “Burada kitap okuyan ve ders çalışan çocuklarımız ay yıldızlı Türk bayrağı altında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde geleceğe emin adımlarla yürüyecekler” dedi. Hayırsever iş insanı merhum Andon Arakelyan’ı rahmetle anan Akay, Sarbak Metal A.Ş. ailesine ve kütüphanenin hizmete açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber / Buse AKIN