Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

İlk olarak Malkara Belediyesi’ni ziyaret eden Candan Yüceer, belediyenin mevcut çalışmaları ve gelecekteki planlamaları hakkında Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk’ten bilgi aldı. Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ve beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte çarşı ve pazarda da esnafı ve vatandaşı ziyaret eden Yüceer, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

 

 

MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

TESKİ Malkara İleri Biyolojik Arıtma Tesisi ve Malkara İtfaiyesini de ziyaret eden Yüceer, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alırken, personele de kolaylıklar diledi. Beraberindekilerle birlikte Malkara Ziraat Odası’nı da ziyaret eden Yüceer, mahalle muhtarlarıyla da toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, ilçede gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

ET KOMBİNA TESİSİNİ ZİYARET ETTİLER

Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ile birlikte Malkara Et Kombina Tesisi ve Tekirdağ Birlik Yem Fabrikası’nı da ziyaret eden Yüceer, tesislerdeki çalışmalar hakkında bilgi alarak çalışanlara kolaylıklar diledi. İbribey Mahallesi İçme Suyu Terfi Merkezi’ni de ziyaret eden Candan Yüceer ve Nergiz Karaağaçlı Öztürk burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ