Gözden kaçırmayın

Alevli Günler Çerkezköy’de sahnelendiAlevli Günler Çerkezköy’de sahnelendi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş’in de katıldığı etkinlikler, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Tüm katılımcılara eğitmenler tarafından sertifikalarının verilmesinin ardından çeşitli ikramlar da yapıldı. Animatörler eşliğinde eğlenceli vakit geçiren öğrenciler, sihirbaz gösterileriyle de gönüllerince eğlendi.

 

 

ÇOCUKLAR VE YETİŞKİNLER İÇİN ATÖLYELER AÇILDI

Çocukların yaratıcılıklarını keşfettikleri, el becerilerini geliştirdikleri ve sosyalleşe imkanı buldukları kursların 8 Temmuz’da başlayıp 9 Ağustos’ta sona erdiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Kızılpınar Kültür, Sanat ve Eğitim Merkezi, Veliköy Ek Hizmet Binası ve Tepe Çocuk Akademisi’nde olmak üzere üç farklı noktada açtıkları Okul Öncesi Oyun Grubu Yaz Atölyesi’ne 228, Deney Atölyesi, Speaking Club, E4C (English For Children), Ritim Atölyesi, Robotik Kodlama, Akıl ve Zeka Oyunları, P4C (Çocuklar in Felsefe), Hızlı Okuma, Resim Atölyesi, Yaratıcı Yazarlık branşlarında açılan Bilim, Kültür ve Sanat Atölyelerine 450, ebeveynler için Deney Atölyesi, Speaking Club, Edebiyat Okumaları, Öğretmenler İçin Deney Uygulamaları, Etkili Ebeveyn Olmak branşlarında açılan Yetişkin Atölyeleri ve Çalışma Gruplarına 65 kursiyerin katıldığını ifade etti.

 

 

16 FARKLI BRANŞTA BİN 80 KURSİYER KATILDI

16 farklı branşta açtıkları Çocuk ve Yetişkin Atölyelerine toplam bin 80 kursiyerle dolu dolu bir dönemi daha geride bıraktıklarını söyleyen Akay, kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere teşekkür ederken, eğitmenlere ve kurslara katılan tüm kursiyerlere teşekkür etti.

Haber / Buse AKIN