Gözden kaçırmayın

Ertuğrul Fırkateyni şehitleri anıldıErtuğrul Fırkateyni şehitleri anıldı

Yaklaşık iki yıl önce kurulan Çerkezköy Ticaret Merkezi yasal engele takılmıştı. Galericiler pes etmedi uzun süren hukuk mücadelesini kazandılar. Çerkezköy Belediyesi'nden ruhsat alma hakkını elde ettiler.

TİCARET MERKEZİNE RENK GELSİN

Galericiler bu kazanımının ardından Çerkezköy halkı için de yenilikler yapmak için kolları sıvadı ve Çerkezköy'de ikinci el araç alıp satmak isteyenleri haftada bir gün pazar günü 110 dükkanın olduğu Çerkezköy Ticaret Merkezi'nde Ticaret Merkezi’ne hareket gelsin, ticaret merkezi renklensin diye her pazar sabah saat 08.00’dan akşam saat 17.00’a kadar ücretsiz olarak Açık Oto Pazarı kurmaya karar verdiler.

150 ARAÇLIK ALANDA KURULACAK

Yaklaşık 150 araçlık alanda vatandaşların gelip araçlarını satabileceklerini araç beğenip alabileceklerini kaydeden Çerkezköy Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Gündağ, “Artık Çerkezköy Ticaret Merkezi'ndeki 110 dükkan ruhsatlandırıldı. Çerkezköy Ticaret Merkezi iki yıllık kuruluş. Hukuk mücadelemizi verdik ve kazanmış olduk. Çerkezköy Ticaret Merkezi galericiler sitesi olarak anılmaya başlandı. Çerkezköy’ümüz için de gerçekten olması gereken bir merkez” dedi.

 

 

NOTER DE BURAYA GELECEK

 

Gündağ, “Burada özellikle galeriler için ayırmış olduğumuz bloklarımız, tamirhaneler için ayırmış olduğumuz bloklarımız bulunuyor. Galeride olması gereken fast food grupları gibi ticaret merkezinde olması gereken ne varsa bunları barındırıyoruz. Bu hizmeti verirken de insanların daha kurumsal firmalarda çalışmasını sağlayıp daha rahat bir ticareti yapmaları için tüm vatandaşlarımızı buraya davet ediyoruz. Belki önümüzdeki süreçte bir noter de burada olacak” şeklinde konuştu.

 

 

 

EVRAKLARLA UĞRAŞMADAN İŞLEMLER TAMAMLANACAK

 

Gündağ sözlerini şöyle sürdürdü; “Bankaya gitmeden evraklarla uğraşmadan on beş dakikada kurumsal firmalardan kredilerinizi onaylatarak çayınızı kahvenizi içerken işlemlerimiz noter aşamasına gitmiş olacaktır. Ve ekspert firmalarımız, kurumsal firmalarımız ağırlıklı olarak burada bulunmaktadır. Çerkezköy'de herkes her marka ve her model aracı aradığı noktada tek bir noktada bulacak.”

 

İKİNCİ EL ARAÇ İHTİYACI KARŞILANACAK

 

Çerkezköy Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Karakaya ise, “Çerkezköy Ticaret Merkezi'nde bütün oto galericileri tek çatı altında topladık. Bir yönetim oluşturduk. Çerkezköy'ün gerçekten buna ihtiyacı vardı. B her hafta sonu insanların araçlarını aracısız, komisyonsuz kendi belirledikleri fiyatlar ile diledikleri gibi satmalarını sağlayacağız. Çerkezköy halkı artık ikinci el araç bakmak için Çorlu'ya Tekirdağ'a gitmeyecek. Çerkezköy'ün hemen yanı başında Çerkezköy Kızılpınar arasında Çerkezköy Ticaret Merkezi'nde buraya geldiğinde ikinci el araç ihtiyacını karşılayacak” dedi.

 

 

 

Haber / İrem BANÇO