Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Çocukların suçtan uzak tutulması ve boş zamanlarının değerlendirilmesi bilincini geliştirmek amacıyla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü manevi rehberlik birimi görevlisi tarafından çocuklara 12 ders temel dini bilgiler eğitimi verilirken, eğitimi başarıyla tamamlayan 8 çocuk için Tekirdağ Adliyesi Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu’nda bilgi yarışması düzenlendi.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Programa Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Şenol, Tekirdağ Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Kadriye Atalay Karaman, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Selami Yılmaz, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Özcan, Tekirdağ Vergi Mahkemesi Başkanı Halil Gündüz , Tekirdağ Denetimli Serbestlik Hizmetlerinden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Alper Arıtan, Müftülük yetkilileri, kurum amirleri ve adliye personelleri ile çocukların aileleri katıldı. Programda konuşan Vali Soytürk; “Hayata geçirilen projenin çok anlamlı bir proje olduğunu düşünüyorum. Katılımcı kurumlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan yazılı yarışma sınavı sonucunda birinci olan çocuk annesine umre ödülü verilirken, ikinci ve üçüncü olan çocuklar da altınla ödüllendirildi. Diğer katılımcı çocuklara da protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Haber / İrem BANÇO