Gözden kaçırmayın

Yetenek sınavı sonuçları açıklandıYetenek sınavı sonuçları açıklandı

Aday öğrencilerin, Trakya Üniversitesi’nin fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları hakkında bilgi alabilmelerini sağlamak amacıyla Balkan Kongre Merkezi’nde tanıtım günleri etkinliği düzenlendi. Öğrenciler Trakya Üniversitesi’nin 14 fakültesi, 4 yüksekokulu, 10 meslek yüksekokulu ve konservatuvarı hakkında ayrıntılı bilgi alma fırsatı elde ederken, akademik ve idari personel de aday öğrencilerin bölümler hakkında merak ettikleri soruları yanıtladı.

BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENDİ

Konu ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Trakya Üniversitesi olarak bu yıl tanıtım günü etkinliklerinin ikincisini düzenliyoruz. Böylece aday öğrencilerimiz, merak ettikleri ve hayalini kurdukları bölümler hakkında alanının uzmanlarından bilgi alma şansı yakalayacaklar. Aynı zamanda aday öğrencilerimiz kampüsümüzü görsünler, tanıtsınlar istedik. Bu anlamda oldukça güzel ve faydalı bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Trakya Üniversitesi köklü geçmişi, güçlü alt yapısı ve uzman ekibiyle yeni öğrencilerini sabırsızlıkla bekliyor” dedi.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NE DAVET ETTİ

Rektör Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi’nin akademik ve sosyal imkanları hakkında da bilgi vererek, “Öğrencilerimiz burada deneyimli ve güncel yaklaşımlar ışığında kendini geliştiren alanında uzaman akademisyenlerden en iyi eğitimi alacaklar. Trakya Üniversitesi olarak kalite ve akreditasyonda önemli atılımlar gerçekleştirdik. Bu anlamda öğrencilerimiz Trakya Üniversitesinde akredite birimlerde okuma ayrıcalığı yaşayacaklar. 7/24 hizmet veren ve zengin içeriği ile ön plana çıkan kütüphanemizden faydalanacaklar. Ayrıca yerleşkelerimizdeki sosyal imkanlardan faydalanıp keyifli vakit geçirebilecekler. 137 öğrenci kulübü ile kendi ilgi alanlarına yönelik bir faaliyet gerçekleştirebilecekler. Her yıl yapılan öğrenci dostu şehir anketinde ilk 5 sırada yer alan Edirne gibi sosyal ve kültürel yönü güçlü bir şehirde okuyacaklar. Önce öğrenci diyen, öğrenci odaklı bir üniversitede eğitim alacaklar. Öğrencilerimiz burada Trakya Üniversiteli olmanın ayrıcalığını yaşayacaklar. Bu nedenle ben aday öğrencilerimizi Trakya Üniversitesi ailesinin birer ferdi olmaya davet ediyorum” dedi.

Haber / İrem BANÇO