Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Süthan, Ufuk Mangır, Bünyamin Fırat ve Turgay Kaya ile birlikte merkezi Japonya’da bulunan SMC’nin ülkemizdeki merkez üssünü ziyaret etti.

 

 

SMC TÜRKİYE’Yİ ZİYARET ETTİLER

SMC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Uçar, Teknik Destek Departman Müdürü Burak Örenel, Teknik Eğitim Müdürü Aykut Yalçın, Bölge Satış Müdürü Serhat Göken, Satış Mühendisi Burak Durna ile bir araya gelen heyet, istişarelerde bulundu. SMC Türkiye’nin, firmasında yer verdiği üretim parkuru, uygulamalı eğitim imkanı ile meslek liselerinin ilgili bölümlerinin öğrencilerini misafir ederek kendilerine hem üretim kabiliyeti kazandırdığı hem de öğrencileri yeni teknoloji ürünler ile tanıştırdığı belirtildi.

 

 

FİRMAYI GEZEREK İNCELEMELERDE BULUNDULAR

SMC Türkiye’nin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmalarla  da iş birliği içerisinde bulunan, bölgede bayilerinin yer aldığı, teknolojik gelişmeleri hızlı bir şekilde bünyesine ekleyen önemli bir otomasyon firması olduğunu kaydeden Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Odamızın da öncülüğünü yaptığı ve bölgemize katma değer sağlayacak Model Fabrika ve Mesleki Eğitim Merkezi başta olmak üzere yine bölgemizdeki meslek liselerinin gelişimine yönelik hedef ve projeler gerçekleştirmek adına bir araya geldik. İşbirliği içerisinde üretim üssü bölgemizin gelişimine katkı sağlayacağımıza olan inancımız tamdır” diyerek, kendilerini misafir eden, işbirliği ortamı oluşturan SMC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Uçar ve ekibine teşekkür etti.

 

 

“SOMUT BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAĞINA İNANIYORUZ”

SMC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Uçar da Çerkezköy’deki gelişimin ve yükselişin her geçen gün arttığını belirterek, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği içerisinde Model Fabrika ve Mesleki Eğitim Merkezi ile Meslek Liseleri başta olmak üzere işbirliği içerisinde birçok proje hakkında fikir alışverişinde bulunduk. SMC Türkiye olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz, üretimi geliştirecek gençlerin yetişmesine destek olmak bizler için çok kıymetli” dedi. Ziyaretlerinden dolayı Çetin ve beraberindeki heyete teşekkür eden Uçar, en kısa sürede çalışmaların somut bir görünüme kavuşacağına inandığını dile getirdi.

Haber / Buse AKIN