Gözden kaçırmayın

Çarşı merkezinde sona yaklaşılıyorÇarşı merkezinde sona yaklaşılıyor

Yeni, modern hükümet konağı ve ilçe emniyet müdürlüğü binasının ihale işlemlerinin tamamlandığını söyleyen Sezer, “Desteklerinden dolayı İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya ve bakanlık yetkililerimize şükranlarımızı sunuyoruz. İlçemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

 

 

HAVSA KAYMAKAMLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

Edirne Valisi Yunus Sezer, Havsa’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Havsa Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Sezer, Havsa Kaymakam Vekili Adnan Ayte’den ilçedeki mevcut durum, devam eden çalışmalar, yatırım programında devam eden işler ve planlanan projelerle ilgili bilgiler aldı.

 

 

HAYVAN PAZARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Havsa Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Özden’i ziyaret eden Sezer, Havsa’da yapımı devam eden canlı hayvan pazarı alanında incelemede bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, “Bölgedeki tek canlı hayvan pazarı olan Havsa Canlı Hayvan Pazarımız yeni, modern ve üreticilerimizin ihtiyacına yönelik yapısıyla en kısa sürede hizmete açılacak” dedi.

 

 

“SUYLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Havsa’ya bağlı Tahal köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Sezer, daha sonra Tahal köyünde yapımı tamamlanarak hizmete alınan tarımsal sulama projelerini gezerek, bilgi aldı. Sezer, 4 bin dekar alanın sulanmasına imkan sağlayacak olan kapalı devre sulama sistemiyle üreticilerin daha verimli sulama yapabileceğini belirterek, Edirne’de toprakları suyla buluşturmaya devam edeceklerini aktardı.

Haber / Buse AKIN