Gözden kaçırmayın

Başkan Bulut, park açılışını çocuklarla yaptı Başkan Bulut, park açılışını çocuklarla yaptı 

Değişimde İlk 100 Gün Buluşması Toplantısı, Kırklareli Üniversitesi'nden belediyeye resmi olarak devri de gerçekleşen, yeni adıyla Kırklareli Belediyesi Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla yapıldı. Buluşmaya Başkan Bulut'un eşi Özge Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları ve eşleri, birim müdürleri, belediye çalışanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yönetici temsilcileri, dernekler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

GÖRSEL SUNUM EŞLİĞİNDE ANLATTI

Başkan Bulut, moderatör eşliğinde soru-cevap şeklinde ilerleyen ve iki buçuk saat süren programda, ilk 100 günde neler vadedip neler yaptıklarını, bundan sonraki süreçte hangi projelerin hayata geçeceğini, Kırklareli için kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerini detaylı olarak, görsel sunumlar eşliğinde anlattı. Başkan Derya Bulut, altyapısından peyzaj düzenlemesine kadar, Kırklareli'ni seçkin bir kent haline getirmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

VATANDAŞLAR SORU YÖNELTTİ

Toplantıda vatandaşlar, Başkan Bulut’a merak ettikleri soruları yöneltme fırsatı buldu. Toplantının sonunda Başkan Bulut, katılımcılara teşekkür ederek, Kırklareli halkının desteğiyle daha büyük başarılar elde edeceklerini vurguladı. Başkan Bulut, Kırklareli'nin geleceğini şekillendirmek için kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini belirterek, vatandaşlarla birlikte daha yaşanabilir bir Kırklareli inşa etme yolunda çalışacaklarını söyledi.

Haber / Buse AKIN