Gözden kaçırmayın

Taş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadıTaş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadı

İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak, çocukların ve ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleni kapsamında bu yıl da 300’den fazla çocuğun sünnet işlemleri uzman hekimler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

 

 

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Sünnet olan çocuklar için cumartesi günü de Canbazlar Caddesi’nde Sünnet Şöleni düzenlendi.

 

 

Bu yıl 19’uncusu düzenlenen Sünnet Şöleni saat 16.00’da Canbazlar Caddesi’nde bando eşliğinde yapılan kortej yürüyüşü ile başladı.

 

 

Kortej yürüyüşüne; Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Bütün, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Mesut Dinç, belediye meclis üyeleri, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, sünnet çocukları, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Mustafa Bakkal Meydanı’ndan başlayan yürüyüş, Belediye Meydanı’nda sona erdi.

 

 

MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Meydandaki Atatürk Anıtı önündeki toplu fotoğraf çekiminin ardından 16.30-17.00 saatleri arasında da sünnet çocukları için Recep Güven Parkı’nda Mevlid-i Şerif okutuldu. Şölen, sihirbaz, jonglör, akrobasi gösterileri ve Canbazlar Caddesi’nde çocuklar için düzenlenen yüz boyama, sosis balon, maskotlar, robot adam ve tahta bacak gibi etkinliklerle devam etti.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU