Gözden kaçırmayın

Üniversite öğrencileri Nif Dağı kazılarına katıldıÜniversite öğrencileri Nif Dağı kazılarına katıldı

Enez ilçesine bağlı Abdurrahim ve Yenice Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Edirne Valisi Yunus Sezer, köydeki vatandaşlarla sohbet ederken, sıcak asfalt yapımı, tarımsal sulama yatırımları ve devam eden projeler ile ilgili vatandaşlara bilgi verdi.

 

 

“ÜRETİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Tarımsal sulama projeleri kapsamında il genelinde 22 proje ile 30 bin dekar alanın su ile buluştuğunu ve toplamda 100 kilometre köy yolunun sıcak asfalt ile kaplandığını ifade eden Sezer, Yenice Köyü’nde karpuz üreticilerinin tarlasını da ziyaret etti. Bereketli olmasını temenni eden Sezer, üretime olan desteklerin devam edeceğini belirtti.

 

 

BAŞKAN KÖPRÜ VE KERMAN’A ZİYARET

Edirne Valisi Yunus Sezer, 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Yenikarpuzlu Belde Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Köprü ile İpsala Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Kerman’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İLKOKUL İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Edirne Valisi Yunus Sezer, İpsala’da yapımı devam eden Atatürk İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu. 8 derslik ile 174 öğrenciye hizmet verecek olan okuldaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Sezer, yapım süreci ile ilgili bilgi aldı. Sezer, “Desteklerinden dolayı ilimiz adına Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf Tekin’e ve Bakanlık yetkililerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

 

GENÇ ÇİFTİN MUTLULUĞUNA ŞAHİTLİK ETTİ

İpsala ilçesine bağlı Esetçe beldesini de ziyaret eden Sezer, evliliğe ilk adımı atan Abdullah ve Büşra çiftinin mutluluğuna şahitlik ederken, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

 

BAŞKAN DENİZ’İ ZİYARET ETTİ

Ziyaretinde vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Sezer, hepsi ile tek tek selamlaşarak hatırlarını sordu. Sezer daha sonra, 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden Esetçe Belde Belediye Başkanı olarak seçilen Cemal Deniz’i ziyaret etti.

“BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

Enez ve İpsala ziyaretlerinde vatandaşlar ve üreticilerle bir araya gelen Vali Sezer, vatandaşlara tarımsal sulama projeleri ile ilgili bilgi verirken, onların talep ve isteklerini de dinledi. Edirne’nin tarımsal anlamda gelişmesi için kapalı devre sulama sistemleri, tarımsal sulama alanları, göletler ve birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Vali Sezer, “Tarım şehri ilimizde topraklarımızı suyla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber / İrem BANÇO