Gözden kaçırmayın

Üniversite öğrencileri Nif Dağı kazılarına katıldıÜniversite öğrencileri Nif Dağı kazılarına katıldı

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Belediye Meclis Üyesi Bedrettin Kapu’nun kahvehanesinde düzenlenen kahvaltıda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kahvaltıya CHP Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

“BELİRLEYİCİ ROL OYNUYOR”

Vatandaşların taleplerini, ihtiyaçlarını ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Gencan Akın, planlanan projeler hakkında vatandaşlara bilgi vererek, bu projelerin sağlayacağı faydalar konusunda açıklamalarda bulundu. Bu tür organizasyonların, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak, onların sorunlarını anlamak ve etkili çözümler üretmek açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Gencan Akın, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla gerçekleştirilen toplantılarda, halka yönelik olarak gerçekleştirilen anketlerde ve buluşmalarda iletilen görüş ve önerilerin, ciddiyetle değerlendirildiğini ve bu geri bildirimlerin belediye çalışmalarında belirleyici rol oynadığını kaydetti.

“ESNAFIN YANINDAYIZ”

“Bu kent hepimizin ve bu kenti hep birlikte yöneteceğiz. Belediye olarak her daim sizlerin yanında olacağız” diyen Gencan Akın, bu kentin mutluluğu ve huzuru için buluşmalara devam edeceklerini belirtti. Kahvaltının ardından Kıyık Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Gencan Akın, zorlu ekonomik koşullarla boğuşan esnafların yanlarında olduğunu dile getirdi.

“BÜYÜKLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI”

79 yaşındaki Emine Zeytin’in evine de misafir olan Başkan Gencan Akın, “Kıyık Caddesi'nde ikamet eden 1945 doğumlu değerli büyüğümüz Emine Teyzemizi ziyaret ettik. Başımızın tacı olan büyüklerimizin bize kattığı değerleri bir kez daha hissettik. Emine Teyzemiz, tuz kadar bol ve uzun ömürler dileğinde bulunarak, bir sonraki dönemde de başkanlık yapmamı istedi. Emine Teyzemize sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyor, bizlere evini açtığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ