Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”


Yangınlara müdahale eden tüm ekiplere teşekkür eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, vatandaşların dikkatli olmaları ve yangın riski taşıyan durumlarda derhal yetkililere bilgi vermeleri gerektiğini ifade etti.
“BÜYÜK BİR FELAKETİN ÖNÜNE GEÇİLDİ” Meydana gelen yangınlarda ekiplerin gösterdiği üstün gayret ve hızlı müdahale sayesinde büyük bir felaketin önüne geçildiğini kaydeden Yüceer, “Yangınlarla mücadele katkı veren tüm dairelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalıştılar. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için vatandaşlarımızın daha dikkatli olmaları gerekiyor. Özellikle sıcak ve kuru hava koşullarında anız yakma gibi faaliyetlerden kaçınmaları, yangın riski taşıyan durumlarda derhal yetkililere bilgi vermeleri hayati önem taşımaktadır” dedi.
“ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI İLE GURUR DUYUYORUM” Ekiplerin özverili çalışmaları ile gurur duyduğunu kaydeden Yüceer, “Ekiplerimiz büyük bir özveri ve fedakârlıkla tam bir koordinasyon içinde çalışarak yangınları kontrol altına aldı. Bu süreçte gösterilen dayanışma ve çaba takdire şayandır. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmaları, yangın riskini azaltmada büyük bir etkiye sahiptir” ifadelerini kullandı.
Haber / Buse AKIN