Gözden kaçırmayın

Yetenek sınavı sonuçları açıklandıYetenek sınavı sonuçları açıklandı


Bu yıl 15 farklı branşta 2 bin 500’ü aşkın öğrencimizin katılımıyla 10’uncusunu düzenlenen Yaz Spor Okulu kurslarını ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 10. Yaz Spor Okulu’nun hayırlı olmasını temenni ederken, öğrencilere ve eğitmenlere de balarılar diledi.
Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 15 farklı branşta 2 bin 500’den fazla öğrencinin katılımıyla 10’uncusu düzenlenen Yaz Spor Okulu’nda eğitimler devam ederken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da kursları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
UZMAN EĞİTMENLER EĞİTİM VERİYOR Bu yıl 15 farklı branşta düzenledikleri Yaz Spor Okulu’nda öğrencilere Futbol, Kız Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Kort Tenis, Okçuluk, Halk Dansları, Kung Fu, Güreş, İşaret Dili, Bale, Temel Hareket Eğitimi ile Taekwondo branşlarında kurslar verildiğini ifade eden Başkan Vahap Akay, “İlk dönemi 1 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 19 Temmuz Cuma günü sona erecek olan Yaz Spor Okullarımızda, konusunda uzman eğitmenler eğitim veriyor” dedi.
19 TEMMUZ’DA SONA ERECEK Yaz Okulu kurslarının öğrencilerin gelişimine katkılı olacağına inandıklarını söyleyen Vahap Akay, “Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza 2 bin 500’den fazla öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 19 Temmuz’da sona erecek olan Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi 22 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 9 Ağustos Cuma günü sona erecek” dedi. 10. Yaz Spor Okulu’nun hayırlı olmasını temenni eden Akay, öğrencilere ve eğitmenlere başarılar dilerken, çocuklarını Yaz Spor Okulu kurslarına kayıt ettiren tüm velilere de teşekkür etti.
Haber / Buse AKIN