Gözden kaçırmayın

Kapaklıspor, ilk maçında Trabzonspor’u ağırladıKapaklıspor, ilk maçında Trabzonspor’u ağırladı


663'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde dereceye giren pehlivanlar belli oldu. Minik-1 boyda Ahmet Tığlı (Balıkesir) birinci, İbrahim Armutlu (Antalya) ikinci, Doğukan Karakuş (İstanbul) ve İlker Şahin (Bursa) üçüncü olurken, Minik-2 boyda Süleyman Tufan (Antalya) birinci, Egehan Katrancı (Muğla) ikinci, Ahmet Kaan Başyurt (Balıkesir) ve Mustafa Şeref Özgül (Çanakkale) üçüncü oldu. Teşvik-1 boyda Poyraz Bilgin (Tokat) birinci, Muhammed Ragıp Acı (Çorum) ikinci, Kadir Buğra Dikik (Muğla) ve Rüstem Öztürk (Bursa) üçüncü oldu. Teşvik-2 boyda Volkan Bilgin (Tokat) birinci, Fırat Bozca (Balıkesir) ikinci, Muhammet Özer (Yalova) ve Mustafa Yanmaz (Yalova) üçüncü oldu.

DERECEYE GİREN SPORCULAR: Tozkoparan boyda Oğuzhan Süleyman Sunar (Antalya) birinci, Cengiz Han Dikme (Balıkesir) ikinci, Ferhat Duman (Sakarya) ve Can Ergen (İstanbul) üçüncü olurken, Ayak boyda Ebul Faruk Çakır (Antalya) birinci, Selahattin Can (Balıkesir) ikinci, Mücteba Bera Koç (Tokat) ve Ramazan Torun (Antalya) üçüncü oldu. Deste Küçük boyda Osman Gökçen (Antalya) birinci, Mahmut Aksungur (Denizli) ikinci, Uğurcan Humar (Bursa) ve Arda Özmutlu (İstanbul) üçüncü oldu. Deste Orta boyda Özer Özgür Arslan (Ankara) birinci, Abdullah Başar (Balıkesir) ikinci, Can Osman Sarı (Amasya) ve Mustafa Naz (Antalya) üçüncü oldu. Deste Büyük boyda Beytullah Uludağ (Ankara) birinci, Bayram Berk Karacan (Antalya) ikinci, Mustafa Can Erdem (Antalya) ve Onur Keskin (Bursa) üçüncü oldu.

Küçük Orta Küçük boyda Yusuf İslam Taş (İstanbul) birinci, Eren Kalkan (Ankara) ikinci, Serhat Tekin (Çanakkale) ve Alper Önal (Antalya) üçüncü oldu. Küçük Orta Büyük boyda Kutluhan Avşar (Balıkesir) birinci, Sinan Yıldız (Kocaeli) ikinci, Abdulvasi Balta (Kocaeli) ve Murat Konca (İstanbul) üçüncü oldu. Büyük Orta Boyda Celal Bayar Çilenker (Antalya) birinci, Batuhan Özel (Antalya) ikinci, Bekir Can Özturgut (Bursa) ve İlker Durmu (Antalya) üçüncü oldu. Başaltı boyda Erkan Taş (İstanbul) birinci, Kemal Şahin (Samsun) ikinci, Onur Susuz (Antalya) ve Uğur Şimşek (Antalya) üçüncü oldu. Baş boyda Yusuf Can Zeybek (Antalya) birinci, Mustafa Taş (İstanbul) ikinci, Hüseyin Gümüşalan (Kocaeli) ve Serhat Gökmen (Kocaeli) üçüncü oldu.

En iyi peşrev çeken güreşçiler de Atakan Makas (Edirne), Muzaffer Caner Koşum (Edirne) ve Yiğit Kartal (Edirne) oldu. Dereceye giren 59 pehlivana ödülleri Sarayiçi Er Meydanı'nda düzenlenen törende verildi.

Haber / Buse AKIN