Gözden kaçırmayın

Yetenek sınavı sonuçları açıklandıYetenek sınavı sonuçları açıklandı


Mezuniyet Törenine Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir, Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet Tulum, Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Lojistik Programı öğrencisi Ayşenur Akçay mezun öğrenciler adına bir konuşma yaptı.

Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet Tulum, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir de yaptıkları konuşmalarda mezun olan öğrencileri tebrik ettiler.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ Mezuniyet töreni, başarılı öğrencilere plaket takdimi ile devam etti.

Meslek Yüksekokulu birincisi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencisi Selen Sezer’e plaketini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir takdim ederken, Meslek Yüksekokulu ikincisi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü öğrencisi Serhat Özcanlar plaketini Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp’ın elinden aldı.

Meslek Yüksekokulu üçüncüsü İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü öğrencisi Damla Çakmaz’a da plaketi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Saadet Tulum tarafından takdim edildi.

Diplomaların dağıtılmasının ve yeminin ardından öğrenciler kep fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadı.

Haber / Erdal AYDIN