Gözden kaçırmayın

Alevli Günler Çerkezköy’de sahnelendiAlevli Günler Çerkezköy’de sahnelendi


Yaz spor okullarına katılan çocuklara, çocuklar için hazırlanmış olan Atatürk’ün Nutuk kitabı hediye edilirken, 7-14 yaş arasındaki çocuklara yüzme ve 6-10 yaş arasındaki çocuklara futbol kategorilerinde verilecek olan yaz spor okullarında ücretsiz olarak hizmet verileceği ve eğitimlerin 2 ay süreceği belirtildi.
“YAZ SPOR OKULLARINA ÖNEM VERİYORUZ”
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer de yaz spor okullarıyla ilgili yaptığı açıklamada çocukların yaz tatilinde spor yapabilmeleri ve sosyalleşmeleri için yaz spor okullarına büyük önem verdiklerini belirtti.
“830 ÇOCUĞUMUZ EĞİTİM GÖRECEK”
Bu kapsamda Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Muratlı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinde çocukların yaz tatilinde hem spor yapmalarına imkân sağlayacak olan hem de bedensel gelişimleri için önemli bir katkı sağlayacak olan yaz spor okulunu başlattıklarını dile getiren Yüceer, “Kurslarımızda toplam 830 çocuğumuz eğitim görecek” dedi.
“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Yaz spor okulu sayesinde çocuklar yüzme ve futbol kategorilerinde yaz tatillerini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçireceklerini söyleyen Yüceer, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her yaştan vatandaşımızın sağlık, mutluluk ve huzur içinde yaşamaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ