Gözden kaçırmayın

Alevli Günler Çerkezköy’de sahnelendiAlevli Günler Çerkezköy’de sahnelendi


663.Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali, 20 davul, 20 zurna ve bir şeften oluşan Kırkpınar Davul-Zurna ekibinin Kırkpınar marşları eşliğinde Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’ı karşılaması ile başladı.

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Başkan Gencan Akın’a çiçek takdim eden Kırkpınar Davul Zurna Ekibi’nin şefi Fahrettin Zurnacı, 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın da Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler ve kıran kırana geçecek güreş müsabakaları ile katılımcıların güzel anılar biriktireceğini belirterek “663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivalimiz bugün itibari ile başlıyor. Siz, Kırkpınar Davul Zurna Ekibi’mizin de bu festivalde Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde emekleri ve destekleri çok büyük. Beni de bugün böyle güzelce karşıladınız. Hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah bu Kırkpınar, yapacağımız etkinlikler ve izleyeceğimiz müsabakalarla çok keyifli geçecek” dedi.

“GÜREŞ SEVERLER SPORA DOYACAK”

Misafirlerin mutlu olduğu, güzel anılarla Edirne’den ayrıldığı bir festival yaşatacaklarını dile getiren Akın, Hemşehrilerimizi gerçekleştireceğimiz etkinliklerimizle hem eğlendireceğiz hem de güzel güreş müsabakalarıyla güreş severler spora doyacak” ifadelerini kullandı.

Haber / Menşure KARDEŞ