Gözden kaçırmayın

Çarşı merkezinde sona yaklaşılıyorÇarşı merkezinde sona yaklaşılıyor

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Edirne Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle düzenlenen El Sanatları Kursları’nda kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserler, yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Merkezleri kursiyerlerinin el sanatları kurslarının yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı. Açılışa Edirne Belediyesi Başkan Vekili İsmail Bilgi de katıldı.

KURSİYERLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
Sergide, Mutfak Akademi Yaş Pasta Yapımı ve Pastacı Çırağı kursundan 25, İğne Oyası kursundan 35, İpek Kozası ve Özel Gün ve Nikâh Şekeri kursundan 56, Edirnekari kursundan 15, Giyim Üretim Teknolojileri kursundan 145 ve Kâğıt Rölyef kursundan 26 kursiyerin ürünleri beğeniye sunuldu. Açılışta, kurs eğitmenlerine ve kursiyerlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

SAAT 17.00’YE KADAR ZİYARET EDİLEBİLECEK
Etkinlik boyunca ziyaretçiler, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini yakından inceleme ve bilgi alma fırsatı buldu. Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Fuaye alanında açılan El Sanatları Kursları Yıl Sonu Sergisi 27 Haziran Perşembe günü saat 17.00’ye kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Haber / Erdal AYDIN