Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, bayram tatili ve turizm sezonu öncesinde sahil, plaj, kıyı ve denizlerde başlattığı temizlik ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

YOSUN TEMİZLİĞİ YAPILIYOR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, 135,5 kilometre kıyı şeridine sahip olan Tekirdağ'da, bayram tatili ve turizm sezonu hazırlıkları kapsamında bir yandan deniz temizliği ve yosun temizliği yaparken, diğer taraftan da kumsalları temizleyerek vatandaşların kullanımına hazır hale getiriyor.

SEKİZ PLAJDA MAVİ BAYRAK DALGALANACAK
Toplamda 33 halk plajının bulunduğu Süleymanpaşa, Şarköy ve Marmaraereğlisi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, çok sayıda iş makinesi ve personelle, çöp temizleme, kum eleme gibi çalışmalar da gerçekleştiriyor. Bu yıl Şarköy’de 8 tane plajda uluslararası denetimlerle, toplamda 33 kriter koşuluyla verilen Uluslararası Mavi Bayrak dalgalanacak.

“HALKIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ”
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, tüm sahil ve plajlarda titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, “Marmaraereğlisi, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerimizde ekiplerimiz yoğun bir çabayla temizlik çalışmalarına devam ediyor. Mesai mefhumu gözetmeksizin sahada olan ekiplerimiz, toplamda 135,5 kilometrelik kıyı şeridi boyunca temizlik ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Temizlik ve düzenleme çalışmalarımız kapsamında, temizlik, güvenlik ve konfor unsurlarını ön planda tutarak ziyaretçilere keyifli bir tatil deneyimi sunmayı ve turizmi canlandırmayı hedefliyoruz. Bu düzenlemelerle, sahil alanlarının cazibesini artırarak yerel ekonomiye katkıda bulunacak ve halkın yaşam kalitesini artıracağız. Yapılan çalışmalar ile kullanıma hazır hale gelen sahillerimiz pırıl pırıl bir görünüme kavuşuyor. Tüm vatandaşlarımıza keyifli ve güzel bir tatil diliyorum” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ