7. Balkan Veteran Turnuvası sona erdi

Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği 7. Balkan Veteran Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvada şampiyon CS Victoria oldu.

26.05.2022 19:17:00 0
7. Balkan Veteran Turnuvası sona erdi

Lüleburgaz Belediyesi’nin geleneksel hale gelen Balkan Veteran Futbol Turnuvası’nın 7’ncisi Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde (LYFA) yapıldı. Romanya’dan; CS Victoria, Bulgaristan’dan; S. Zagora, Varna, Bosna Hersek’ten; Bosna ve Lüleburgaz’dan Lüleburgaz Veteran ile Lüleburgaz Masterler veteran futbol takımlarının yer aldığı turnuvanın şampiyonu CS Victoria oldu. 

 

SANTRA VURUŞUNU YAPTI

 

Dört ülkeden 6 takımın yer aldığı ve 3 gün süren turnuvada heyecanlı maçlar yapıldı. Final maçı ise Lüleburgaz Masterler ile CS Victoria arasında yapıldı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maçı CS Victoria kazandı. Öte yandan turnuvanın santra vuruşunu Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli yaptı. Turnuvanın açılışında konuşan Başkan Gerenli, “Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz sevgili Ercan Daloğlu’nun adını yaşattığımız 7. Ercan Daloğlu Balkan Veteran Turnuvası’nı santra vuruşuyla başlattık. Dostluk ve kardeşliğin kazanacağı turnuvada yer alan takımlara başarılar dilerim” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ