78 yeni çalışan, Trakya Üniversitesi’ndeki görevine başladı

Trakya Üniversitesi kadrolarına KPSS B grubu puan sıralamasına göre yerleşen 78 yeni çalışan, bilgilendirme ve iş başı eğitim süreçlerinin ardından görevlerine başladı.

EDİRNE 27.03.2024 12:05:00 0
78 yeni çalışan, Trakya Üniversitesi’ndeki görevine başladı

Trakya Üniversitesi’nde hemşire, sağlık teknikeri/teknisyeni, büro personeli, destek personeli, koruma-güvenlik kadrolarına KPSS B grubu puan sıralamasına göre yerleşen 78 yeni çalışan, bilgilendirme ve iş başı eğitim süreçlerinin ardından görevlerine başladı. 

 

 

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi kadrolarına yerleşen 78 sözleşmeli personelle bir araya gelerek onların heyecanlarına ortak oldu.Trakya Üniversitesi yöneticilerinin yeni personelle tanışması amacıyla düzenlenen programa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Ecz. Halil Yükseloğlu ve daire başkanları da katıldı. 

 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

Trakya Üniversitesi olarak büyük bir aile olduklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Bugün bu büyük aileye yeni katılan 78 çalışanımıza hoş geldiniz demek ve onların heyecanlarını, mutluluklarını paylaşmak için bir araya geldik. Onların katacağı dinamizm ve güçle hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Yeni çalışma arkadaşlarımız ve tüm Trakya Üniversitesi ailesi ile yeni değerler üretmeye, verdiğimiz hizmet ve eğitimlerin kalite çıtasını yükseltmeye devam edeceğiz” dedi. 

 

“SEVGİ VE SAYGI ÇOK ÖNEMLİ”

 

İş yerinde başarılı ve mutlu olmanın yollarından da bahseden Tabakoğlu, “İşinizi en iyi şekilde yapmak için çaba sarf edin, insanlara merhametle yaklaşın, yanlışı görmezden gelmeyin, bir eksik, bir yanlış gördüğünüz zaman elinizle düzeltin, olmazsa dilinizle düzeltin, olmazsa kalbinizle düzeltin. Bizim çalışma ortamında en çok önem verdiğimiz şey, sevgi ve saygı ortamının varlığıdır. Eğer bir ortamda sevgi ve saygı varsa, o ortamda üretim, muhabbet ve güzellik olur. Böyle bir ortam yaptığınız işten keyif almanızı sağlar. Böylece daha çok üretir, daha çok katkı sağlarsınız” diye konuştu. Program, Trakya Üniversitesi yöneticilerinin ve işe yeni başlayan personelin kendilerini tanıtmalarının ardından Rektörlük binası önündeki toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ