Edirne Kartalları Beşiktaşlılar Derneği'nden başkan Gürkan'a ziyaret

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Kurucu Başkanı Arif Kuday ve kurucu üyelerini ağırladı. Arif Kuday, Başkan Gürkan'a Beşiktaş Jimnastik Kulübü

GÜNDEM 26.01.2022 15:42:00 0
Edirne Kartalları Beşiktaşlılar Derneği

Edirne Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Kurucu Başkanı Arif Kuday ve kurucu üyeleri Nalan Özcan, Melih Bilbaşar, Alpay Kırmızı, Anıl Yaşagör, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

 

GENEL KURULA DAVET ETTİ

 

Edirne Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Kurucu Başkanı Arif Kuday, Belediye Başkanı Recep Gürkan’a Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol takımının İmzalı formasını ve dernek atkısını hediye ederek, 30 Ocak Pazar Günü Saat:14.00 ile 17.00 saatleri arasında Fesleğen Kır Bahçesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 1. Olağan Genel Kurulu’na davet etti. Belediye Başkanı Recep Gürkan da Edirne Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Kurucu Başkanı Arif Kuday ve kurucu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Genel Kurula katılacağını ifade eden Gürkan, 1. Olağan Genel Kurulun Edirne’deki tüm Beşiktaşlılara hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Erdal AYDIN